Kovanpınar İlkokulu

Telefon : 04544252026
Belgegeçer : 04544252026
WEB https://kovanpinarilkokulu.meb.k12.tr
Adres : KOVANPINAR KÖYÜ YUKARI MEVKİİ YUKARI KÜME EVLERİ KOCAPINAR ILK VE ORTA OKULU BLOK NO: 1 TİREBOLU / GİRESUN
VİZYON : VİZYONUMUZ; Tüm öğrencilerin mümkün olduğunca öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili,bilgisini kullanan ve yaşamında uygulayan, kendine güven duyan bireyler olarak yetişmelerine imkan sağlamak, yüzyılın hızla gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceri ve nitelikler kazandırmaktır.
MİSYON : MİSYONUMUZ; Kovanpınar İlköğretim okulu’nda öğrenim gören her öğrenciyi her yönüyle en iyi şekilde yetiştirip onları geleceğe ve bir üst öğrenime hazırlamaktır.Okulumuzu idari personeli ,öğretmenleri, yardımcı destek personeli , diğer fiziki-teknik ekipmanları ile örnek okul olmasını ve il bazında hak ettiği yeri almasını sağlamaktır.
BAŞARILAR : 0

Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Okulumuza ulaşım servis araçlarıyla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Kovanpınar Köyü.Tirebolu/Giresun
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ilçe merkezine uzaklık:21 km il merkezine uzaklık:65 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :